Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
8 maanden geleden

Super fijne en relaxte voetreflexmassage gehad.

Joanne van der Meulen
een jaar geleden

Esther is een fantastische pedicure! De combinatie met een voetzoolreflexmassage is helemaal geweldig. Vier keer per jaar is dit een cadeautje voor mezelf.

Anouk
een jaar geleden

Erg prettige en deskundige pedicure die zorgvuldig werkt en goed voor je voeten zorgt. Na ervaringen met andere pedicures die ik wal al te hardhandig en pijnlijk vond, is dit een verademing: haar behandelingen zijn een fijn ontspanningsmoment. Mijn voeten hebben er nog nooit zo goed uitgezien en zijn blij met haar!

Liza
2 jaar geleden

Groot fan van Esther hier! Ze maakt van de pedicure echt een ontspannen moment, gebruikt luxe natuurlijke producten en ze is ontzettend zorgzaam. Ik kom er met perfect verzorgde voeten weer weg en heb het altijd gezellig gehad. Dubbelop feest!

Anneke
2 jaar geleden

Ik ben blij dat ik Esther heb ontdekt. Ze werkt nauwkeurig en rustig maar nog belangrijker is dat ze meedenkt op welke manier ik van mijn schimmelnagel af kan komen. Echt een kundige pedicure.

Inge
2 jaar geleden

Ben heel blij met Esther als pedicure. Aangezien ik veel in mijn winkel sta hebben mijn voeten echt deze verzorging nodig. Esther werkt netjes, schoon en met aandacht. Daarnaast heeft ze kennis op een breed vlak. Het fijne is dat ze je nooit wat aan zal smeren. Mooi voordeel is dat ze ook nog dichtbij zit. Aanrader dus!

Sureka Vos
3 jaar geleden

Esther is een goede pedicure, zorgzaam voor je voeten. Ze gaat nooit te ver, dus geen wondjes. Ook is ze professioneel om je eventueel door te sturen naar een medisch pedicure.
Verder werkt Esther schoon, vakkundig en als mens is ze enthousiast. Ze heeft interesse in je en ze kan zelf ook dingen vertellen over haar vak of over cursussen. Mooie kamer om je voeten heerlijk te laten verwennen. Ik ben zelf heel enthousiast over de techniek met water die ze gebruikt.
Een echte aanrader voor alle mensen!

Rolien van den Belt
3 jaar geleden

Esther is een hele vakkundige pedicure. Een prachtige kamer waar ze met veel enthousiasme en zorg je voeten verzorgd. Altijd fijn om naar toe te gaan en het levert je je minimaal 2 prettige dingen op: mooie voeten en een gezellig gesprek met lekker kopje thee. Een aanrader!!!

Lineke Meetsma
3 jaar geleden

Ik ben erg blij met mijn pedicure Esther. Ik ben diabeet en ze verzorgt mn voeten professioneel en met aandacht. Mn voeten zien er daardoor keurig uit.
Ook de voetreflex therapie is aan te raden. Heerlijk ontspannen.

Katinka de Bruin
3 jaar geleden

Ik ben heel erg tevreden over Esther. Ze is een absolute aanrader!
Esther is een hele goede pedicure. Ze werkt precies, netjes, is heel kundig en professioneel. Ook de massages zijn zeker aan te raden!