Reactie plaatsen

Reacties

Sanne
2 jaar geleden

Ik kom inmiddels alweer jaren bij Esther. Kundige pedicure en daarnaast een prettig en fijne vrouw.

Simone Lautenbach
2 jaar geleden

Ik ben afgelopen donderdag weer bij Esther geweest en helemaal gelukkig met mijn voeten. Haar voetreflexmassages zijn geweldig, ontzettend ontspannend en effectief. Daarnaast is Esther ook een hele leuke en warme vrouw die ook echt aandacht voor je heeft. Kortom, een hele fijne en waardevolle ervaring!

Jeanette
3 jaar geleden

Wederom een heerlijke en fantastische voetbehandeling gehad bij Esther. Een genot voor de voetjes. Lekker ontspannen in een gezellige, rustige en gemoedelijke sfeer. Esther is een zeer professionele en ervaren pedicure met veel aandacht en zorg voor haar klanten. Maar bovenal ook een lieve, vriendelijke en warme vrouw waarbij je je gauw op je gemak voelt. Kijk nu al uit naar de volgende keer.

Alice Ivonne Bleeker
3 jaar geleden

Gisteren bij Esther geweest, ze heeft m'n voeten professioneel verzorgd en het eelt weggehaald, ze voelen weer heerlijk zacht. Verder is ze een hartelijke sociale vrouw bij wie het uur zo voorbijvliegt! Zeker een aanrader :-)

Wim
3 jaar geleden

Ik ben al jaren klant bij Esther, en kom er altijd met een lach vandaan.
Ze is professioneel en doet haar werk met liefde, dat voel je aan alles.
Ze is altijd erg ontspannen waardoor de klant zich ook erg op zijn gemak voelt!
Zolang als zij met haar werk doorgaat, zal ik altijd klant blijven!

Paula Schreuder
4 jaar geleden

Ik ben al meerdere malen bij Esther geweest en vind haar behandelingen heerlijk. Echt een moment voor ontspanning, met mooie verzorgde voeten als resultaat. Hiernaast vind ik Esther een hele vriendelijke en warme vrouw. Ik ben inmiddels buiten de stad gaan wonen maar rijd graag een stuk extra voor een behandeling bij Esther dan dat ik naar een salon in mijn eigen buurt ga.

Yvonne
5 jaar geleden

Super fijne en relaxte voetreflexmassage gehad.

Joanne van der Meulen
5 jaar geleden

Esther is een fantastische pedicure! De combinatie met een voetzoolreflexmassage is helemaal geweldig. Vier keer per jaar is dit een cadeautje voor mezelf.

Anouk
5 jaar geleden

Erg prettige en deskundige pedicure die zorgvuldig werkt en goed voor je voeten zorgt. Na ervaringen met andere pedicures die ik wal al te hardhandig en pijnlijk vond, is dit een verademing: haar behandelingen zijn een fijn ontspanningsmoment. Mijn voeten hebben er nog nooit zo goed uitgezien en zijn blij met haar!

Liza
6 jaar geleden

Groot fan van Esther hier! Ze maakt van de pedicure echt een ontspannen moment, gebruikt luxe natuurlijke producten en ze is ontzettend zorgzaam. Ik kom er met perfect verzorgde voeten weer weg en heb het altijd gezellig gehad. Dubbelop feest!