Reactie plaatsen

Reacties

Wim
5 maanden geleden

Ik ben al jaren klant bij Esther, en kom er altijd met een lach vandaan.
Ze is professioneel en doet haar werk met liefde, dat voel je aan alles.
Ze is altijd erg ontspannen waardoor de klant zich ook erg op zijn gemak voelt!
Zolang als zij met haar werk doorgaat, zal ik altijd klant blijven!

Paula Schreuder
een jaar geleden

Ik ben al meerdere malen bij Esther geweest en vind haar behandelingen heerlijk. Echt een moment voor ontspanning, met mooie verzorgde voeten als resultaat. Hiernaast vind ik Esther een hele vriendelijke en warme vrouw. Ik ben inmiddels buiten de stad gaan wonen maar rijd graag een stuk extra voor een behandeling bij Esther dan dat ik naar een salon in mijn eigen buurt ga.

Yvonne
2 jaar geleden

Super fijne en relaxte voetreflexmassage gehad.

Joanne van der Meulen
2 jaar geleden

Esther is een fantastische pedicure! De combinatie met een voetzoolreflexmassage is helemaal geweldig. Vier keer per jaar is dit een cadeautje voor mezelf.

Anouk
3 jaar geleden

Erg prettige en deskundige pedicure die zorgvuldig werkt en goed voor je voeten zorgt. Na ervaringen met andere pedicures die ik wal al te hardhandig en pijnlijk vond, is dit een verademing: haar behandelingen zijn een fijn ontspanningsmoment. Mijn voeten hebben er nog nooit zo goed uitgezien en zijn blij met haar!

Liza
3 jaar geleden

Groot fan van Esther hier! Ze maakt van de pedicure echt een ontspannen moment, gebruikt luxe natuurlijke producten en ze is ontzettend zorgzaam. Ik kom er met perfect verzorgde voeten weer weg en heb het altijd gezellig gehad. Dubbelop feest!

Anneke
3 jaar geleden

Ik ben blij dat ik Esther heb ontdekt. Ze werkt nauwkeurig en rustig maar nog belangrijker is dat ze meedenkt op welke manier ik van mijn schimmelnagel af kan komen. Echt een kundige pedicure.

Inge
3 jaar geleden

Ben heel blij met Esther als pedicure. Aangezien ik veel in mijn winkel sta hebben mijn voeten echt deze verzorging nodig. Esther werkt netjes, schoon en met aandacht. Daarnaast heeft ze kennis op een breed vlak. Het fijne is dat ze je nooit wat aan zal smeren. Mooi voordeel is dat ze ook nog dichtbij zit. Aanrader dus!

Sureka Vos
4 jaar geleden

Esther is een goede pedicure, zorgzaam voor je voeten. Ze gaat nooit te ver, dus geen wondjes. Ook is ze professioneel om je eventueel door te sturen naar een medisch pedicure.
Verder werkt Esther schoon, vakkundig en als mens is ze enthousiast. Ze heeft interesse in je en ze kan zelf ook dingen vertellen over haar vak of over cursussen. Mooie kamer om je voeten heerlijk te laten verwennen. Ik ben zelf heel enthousiast over de techniek met water die ze gebruikt.
Een echte aanrader voor alle mensen!