Reactie plaatsen

Reacties

Inge
2 maanden geleden

Ben heel blij met Esther als pedicure. Aangezien ik veel in mijn winkel sta hebben mijn voeten echt deze verzorging nodig. Esther werkt netjes, schoon en met aandacht. Daarnaast heeft ze kennis op een breed vlak. Het fijne is dat ze je nooit wat aan zal smeren. Mooi voordeel is dat ze ook nog dichtbij zit. Aanrader dus!

Sureka Vos
8 maanden geleden

Esther is een goede pedicure, zorgzaam voor je voeten. Ze gaat nooit te ver, dus geen wondjes. Ook is ze professioneel om je eventueel door te sturen naar een medisch pedicure.
Verder werkt Esther schoon, vakkundig en als mens is ze enthousiast. Ze heeft interesse in je en ze kan zelf ook dingen vertellen over haar vak of over cursussen. Mooie kamer om je voeten heerlijk te laten verwennen. Ik ben zelf heel enthousiast over de techniek met water die ze gebruikt.
Een echte aanrader voor alle mensen!

Rolien van den Belt
8 maanden geleden

Esther is een hele vakkundige pedicure. Een prachtige kamer waar ze met veel enthousiasme en zorg je voeten verzorgd. Altijd fijn om naar toe te gaan en het levert je je minimaal 2 prettige dingen op: mooie voeten en een gezellig gesprek met lekker kopje thee. Een aanrader!!!

Lineke Meetsma
9 maanden geleden

Ik ben erg blij met mijn pedicure Esther. Ik ben diabeet en ze verzorgt mn voeten professioneel en met aandacht. Mn voeten zien er daardoor keurig uit.
Ook de voetreflex therapie is aan te raden. Heerlijk ontspannen.

Katinka de Bruin
een jaar geleden

Ik ben heel erg tevreden over Esther. Ze is een absolute aanrader!
Esther is een hele goede pedicure. Ze werkt precies, netjes, is heel kundig en professioneel. Ook de massages zijn zeker aan te raden!

Falguny
2 jaar geleden

Het juiste adres voor een goede en liefdevolle behandeling van onze voeten. Massages zijn ook aan te raden.

Chris
2 jaar geleden

Vandaag een hele fijne behandeling gehad van Esther, en die kan ik iedereen aanbevelen.
Jammer, dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, anders had ze zeker wel een vaste klant erbij!

Suzanne
2 jaar geleden

Als sporter hebben mijn voeten veel te verduren. Ik beoefen drie keer in de week een vechtsport waarbij ik veel en vaak op blote voeten loop. Daardoor had ik veel last van eelt en soms pijnlijke kloven. Sinds ik bij Esther kom voor mijn voeten heb ik geen kloven meer en wordt de eeltgroei ook aangepakt. Ik heb weer mooie en verzorgde voeten. Esther is mijns inziens een echte aanrader als het gaat om sportpedicuren! Fijn en betrouwbaar.

Anieta
2 jaar geleden

Wat ben ik blij met Esther als mijn pedicure. Inmiddels al bijna een jaar. Vakkundig en open. Als mens heel fijn en prettig en als pedicure zo deskundig maar ook zo vriendelijk voor mijn voeten.

A. Koekkoek
2 jaar geleden

Esther is iemand die erg goed met ouderen om kan gaan en heel goed aanvoelt waar problemen zitten (met voeten). Ze kan 'bloedvrij' werken, waar dat soms bij anderen een probleem is.